Erdhi koha e librave dhe shkollës!
Sivjet pak më ndryshe, ndaj duhet patjetër diçka që t’a zbukurojë shkollën dhe ditët.

E çfarë mund t’a zbukurojë më shumë se ngjyrat, cilësia dhe çmimet e Jumbo?

Pra, mjafton një vizitë në dyqanet e JUMBO dhe merrni çantën, portofolët e bojëra gjithfarëlloj fletoret, stilolapsat, mbështjellëset e shumë të tjera. Mjetet e punës për shkenca të sakta, si vizore, kompas, etj, por edhe për artet si gërshërët, ngjitëset, letrat për punë dore dhe gjithçka tjetër që u duhet fëmijëve për të shprehur pa kufi fantazinë e tyre krijuese.

Në JUMBO, fëmijët e çdo moshe gjejnë gjithashtu edhe çadër e mushama për ditët me shi, termuse e kuti për ushqimin, por edhe organizues të tavolinës, që t’i kenë gjithmonë mjetet në vendin e duhur.
Nga një gamë shumë e gjerë produktesh, ju mund të zgjidhni sipas dëshirës se çfarë ju pëlqen dhe ju përkon me buxhetin tuaj.

E nëse doni që të gjitha këto zgjedhje t’i bëni rehat e pa shpenzuar kohë, mjafton tani të hyni në dyqanin online www.jumbo-ks.com dhe të shkoni te kategoria “Shkolla”, të zgjidhni produktet, t’i fusni në shportë dhe të gjitha do t’ju vijnë vetë në shtëpi.
Online gjeni edhe gjithçka tjetër që do të kishit blerë në dyqan, por nga rehatia e shtëpisë tuaj.

Po, erdhi shkolla sërish dhe JUMBO iu jep mundësinë që sivjet t’i jepni dritën, ngjyrat e optimizmin që kaq shumë na nevojitet.

Për akoma më shumë informacion vizitoni Facebook “JUMBO – Kosova Official” dhe Instagram jumbo_kosova si dhe ju presim çdo ditë në dyqanet tona në Fushë Kosovë, Prizren, Albi Mall, Gjilan, Ferizaj dhe Mitrovicë.

Me Jumbo, fëmijët e nisin shkollën plot argëtim.

JUMBO është pjesë e Grupit Balfin, një ndër grupet investuese më të rëndësishme në Ballkan, si edhe lider në sferën e përgjegjësisë sociale.