Periudha më e shumëpritur e vitit erdhi dhe bashkë me të edhe koha për dekorimin e shtëpisë, blerjen e aksesorëve të nevojshëm për darkat festive dhe për dhuratat që do t’i bëjmë njerëzve të dashur.

Asgjë nuk është më e bukur se atmosfera e festave, por së bashku me emocionet e bukura lindin edhe dilemat se ku mund të gjejmë dekoret dhe dhuratat më të veçanta.

Kur mendon për pemën e Krishtlindjeve, për shtrimin dhe përgatitjen bukur të tryezës së darkave festive me familjen, për shiritat zbukurues dhe dritat shumëngjyrëshe të cilat i japin atmosferën e duhur të gjithë shtëpisë, mendja të shkon tek Jumbo, i cili është prej vitesh shoqëruesi kryesor i festave në çdo familje.

Kujdes e vëmendje të veçantë në Jumbo i kushtohet elementit kryesor të festave, pemës së Krishtlindjeve. Me mundësi të pafundme zgjedhjesh, ngjyrash e formash për të gjitha shijet, që nga dekoret klasike e tradicionale e deri tek dekoret moderne e bashkëkohore. Babagjyshët, shtëpizat prej druri, topat shumëngjyrësh, dritat e yjet e shumëllojshëm nga Jumbo, kurojnë çdo detaj të pemës dhe ambienteve të shtëpisë.

Gjatë periudhës së festave, po aq rëndësi sa dhoma e ndenjjes ka edhe kuzhina, aty ku përgatiten recetat e shijshme që mbledhin në tryezë të gjithë familjen. Aksesorët me ngjyrat simbolike si e kuqja, e arta, e gjelbra e bëjnë edhe me të dashur e të ngrohtë atmosferën në shtëpi. Mbulesat e tavolinës, pjatat, filxhanët, format e ndryshme të biskotave plotësojnë njëra-tjetrën si një pazëll i madh festiv.

Por, kur vjen puna tek festat, ka diçka që kurrsesi nuk mund ta harrojmë: dhuratat për familjen, miqtë e kolegët. Të vegjëlit e familjes janë të përkëdhelurit e Jumbos. Mijëra lodra për fëmijët e të gjitha moshave janë gati për të plotësuar dëshirat e tyre. Kukullat, makinat, robotët me bateri, formueset e ndryshme e lodrat që stimulojnë kreativitetin e imagjinatën gjenden në modele e ngjyra të ndryshme, për të lumturuar të gjithë fëmijët. Këtë fundvit Babagjyshi nuk është i vetëm, por e ndihmojnë tre personazhet e dashur, BoBo, MeiMei dhe JoJo, personazhe që i kanë shoqëruar miqtë e vegjël të Jumbos gjatë çdo sezoni të këtij viti.

Me mijëra dekore e dhurata, Jumbo e bën edhe këtë fundvit të magjishëm!

Buzëqeshi festave, me Jumbo!

One thought on “Buzëqeshi festave!”

 1. Windows Movie Maker, даровое программное энергообеспечивание чтобы редактирования ютуб, может угощение нам с слабостью сделать примечательное видео. Что ни говорите иногда автор лицезреем чернейшие полосы в течение Windows Big Maker. Яко принарядить чернейшие полосы с видео в течение Windows Silver screen Maker? Теперь в течение нынешнем посте открыто, яко отделаться через черных полос в течение видео, и отдельная связанная всего этим информация.

  Microsoft поразила и стар и млад своей свежеиспеченной функцией на Windows 10 под названием History Remix. По сущности, это инструмент для редактирования ютуб, яже позволит вам рассеивать фотографии и еще ютуб небольшой впечатляющими 3D-эффектами.

  В ТЕЧЕНИЕ настоящее время чуть только тестировщики Windows 10 смогут ставить опыты с новоиспеченным приложением ут евонный официознного дебюта в последующем большом обновлении Windows осенью.

  Microsoft обрисовывает Anecdote Remix как «эволюцию придатка Photos» а также преемника Windows Silent picture Maker, поддержка коего была прекращена чуть-чуть полет назад.

  Если вы представляетесь участником програмки подготовительной оценки Windows, ваша милость в силах загрузить последнюю сборку Windows 10 Base 16193 а также принять стресс-тестирование функции Legend Remix.
  [url=https://migerka.ucoz.ru/forum/84-1217-1]https://migerka.ucoz.ru/forum/84-1217-1[/url]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *