Qirinj Dekorativ Me Dritë Led Me Bateri 2 Copë

0.79

In stock

SKU: 1053047 Category:

Përshkrim

Dritat Dekorative Të Baterisë Me Flakë Flakë Dhe Kohëzgjatje 80-100 Orë.
Çdo Dritë Funksionon Me 1 Bateri Të Tipit C2032 (Të Përfshira).
Ata Kanë Një Buton “On / Off”.
Ngjyra E Bardhë
Materiali Plastike
2 Copë
*Kujdes! Jo I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 6 Vjeç.
Diametri X Lartësia 4×4 Cm