Drita Dekorative Led Në Formë Yjesh Të Bardhë Indoor Me Bateri 20 Drita 1.7 M

3.99

Out of stock

SKU: 1134731 Category:

Përshkrim

Dritat e Krishtlindjeve të brendshme me bateri, ideale për të dekoruar pemën e Krishtlindjes dhe të gjithë shtëpinë. Punon me 3 bateri AA (nuk përfshihen).
Ata krijojnë një atmosferë unike të Krishtlindjeve!
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 14 vjeç.
Ngjyra e llambës E ngrohtë e bardhë
Shumë llamba 20
Ngjyra e kabllot Transparente
Gjatësia 1.9 m
Largësia nga Drita e Parë 50 cm
Përshtatshmëria e hapësirës I Brendshëm (IP21)