Plastelina Me Aksesore Për Ndërtimin E Fytyrave Qesharake Set 4 X142 Gr

5.99

Out of stock

SKU: 1063814 Category:

Përshkrim

Paketa përmban një set plastelina me pajisje të ndryshme për ndërtimin e fytyrave qesharake dhe 4 gota plastelinë me një peshë totale rreth 560 gr.
Gjinia Djalë vajze
Pesha e paketimit 560 gr
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.