Xhel Aromatizues Ambienti Lavander 100 G

0.69

In stock

SKU: 1124080 Category:

Përshkrim

Hapësirë ​​Aromatike Në Formë Xheli Me Aromë Livando. Kthejeni Kapakun Në Mënyrë Që Të Shfaqen Vrimat Dhe Parfumi Të Lirohet. Nëse Nuk Doni Që Të Nuhasë Më Vetëm Kthejeni Kapakun.
Afati I Ruajtjes 45 Ditë.
Përshtatshmëria E Moshës *Kujdes! Mbajeni Larg Fëmijëve.