Aromatik/Mbrojtës Rrobash Jasemin

0.59

Out of stock

SKU: 1104609 Category:

Përshkrim

Aromatizon hapësirën -Mbron rrobat (rroba të thurura, kostume, batanije, qilima) dhe gëzofë.
-Zbritet 3-4 muaj
pesha neto: 3 gr.
Ideale për dollapët, sirtarët, etj.
* KUJDES! Mbajeni larg fëmijëve.