Bastun Dekorativ I Kuq Me Vija & Fjongo 15 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1132581 Category:

Përshkrim

Stoli zbukurimi i pemës së Krishtlindjes me hark.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E Bardhë e Kuqe
Materiali i produktit Plastike