Mbulesë Ngjyrë Vishje 160×130 Cm

5.99

Out of stock

SKU: 1167996 Category:

Përshkrim

Mbulesë Dekorimi Dimëror, Vishnje Me Pëlhurë Kadifeje. Jashtëzakonisht E Butë Në Prekje Dhe Një Aksesor I Nevojshëm.
Ngjyra Vishnje
Materiali Poliestër
Gjatësia X Gjerësia 160×130 Cm