Mbajtëse Qiriri Metalike E Zezë &Gold Me Vrima 14×7 Cm

2.99

In stock

SKU: 1182316 Category:

Përshkrim

Mbajtëse Qirinjsh Dekorativ, Metali I Shpuar, Me Ngjyrë Të Zezë Jashtë Dhe Ari Brenda, I Shpuar Me Dizajn Pika.
Ngjyra Ari I Zi
Materiali Metalike
Diametri X Lartësia 14×7 Cm