Dekoruese Druri “Family” Me Gurë, 4 Qirinj Në Gota 38.5×9.5×10 Cm

4.99

Out of stock

SKU: 1180509 Category:

Përshkrim

Paketa Përmban Një Bazë Druri Me Mbishkrimin Family, 4 Shandanë Xhami Të Rrumbullakët Me Qirinj Me Përmasa 3×5 Cm Dhe 1 Qese Gurë Dekorativë.
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia: 38.5×9.5×10 Cm