Ditar Në Formë Zemre Llush Të Kuq Me Kyç 19×19 Cm 80 Fl

3.99

Out of stock

SKU: 1169617 Category:

Përshkrim

Fletore në formën e një zemre, 80 fletë të bardha me vija dhe mbulesë pelushi fuçsia e kuqe që mbyllet me një dry të argjendtë ..
Gjinia Vajze
Ngjyra E kuqe
Numri i Fletëve 80
Gjatësia x Gjerësia 19×19 cm