Bllok Në Formë Zemre Minnie Unicorn 30 Fl

0.50

Out of stock

SKU: 1183311 Category:

Përshkrim

Fletore për vajzën me formë zemre dhe dizajn Minnie, me 30 fletë pa rreshta dhe me dizajn të shtypur.
Gjinia Vajze
Hero Mini
Gjatësia x Gjerësia 13×15 cm