Bllok A4 Me Modele Të Ndryshëm Për Punëdore 16 Fl

1.49

Out of stock

SKU: 1185923 Category:

Përshkrim

Blloqe me lule të modeluara kartoni A4, gjethe, yje, lineare, kaktusë, me dhe pa shkëlqim. Ju mund t’i shkurtoni ato, t’i lyeni ato dhe t’i ngjisni ato në punëdoret tuaja.
Ngjyra Shumëngjyrëshe
Madhësia e fletores A4
Gjatësia x Gjerësia 29.7×21 cm