Bllok A5 Me Vija Dizajn Blu Xhins 80 Fl

1.99

Out of stock

SKU: 1169605 Category:

Përshkrim

Fletore prej 80 fletësh të bardhë me vija dhe kapak të fortë të veshur me xhinse blu dhe simbol i paqes.
Gjinia Vajze
Madhësia e fletores A5
Numri i Fletëve 80
Gjatësia x Gjerësia 20.5×14.5 cm