Bllok A5 Me Vija Dizajn Hartë 80 Fl

2.49

Out of stock

SKU: 1178862 Category:

Përshkrim

Fletore 80 fletë ekru A5 me rreshta dhe kapak të fortë letre.
Gjinia Vajze
Madhësia e fletores A5
Numri i Fletëve 80
Gjatësia x Gjerësia 14.5×21 cm