Bllok A5 Me Kapak Magnetik Me Dizajn Lule 96 Fl

1.99

Out of stock

SKU: 1181021 Category:

Përshkrim

Fletore me vija, kapak letre të fortë, jeshile të ndritshme me lule dhe shenja dhe mbyllje magnetike.
Gjinia Vajze
Ngjyra E jeshile e ndritshme
Madhësia e fletores A5
Numri i Fletëve 96