Bllok A5 Me Modele Të Ndryshëm Për Punëdore 16 Fl

1.29

Out of stock

SKU: 1185921 Category:

Përshkrim

Blloqe me lule të modeluara kartoni A5, zogj, zemra, lineare, abstrakte, me dhe pa shkëlqim. Ju mund t’i shkurtoni ato, t’i lyeni ato dhe t’i ngjisni ato në zanatet tuaja.
Ngjyra Shumëngjyrëshe
Madhësia e fletores A5
Gjatësia x Gjerësia 15×21 cm