Bllok A6 Me Vija I Zi Me Lule Ciklamin 60 Fl

0.50

Out of stock

SKU: 1093565 Category:

Përshkrim

Një fletore e zezë me lule ciklamin, në madhësinë A6 me 60 fl me vija dhe mbulesë të fortë.
Ngjyra Black Pink Purple