Bllok Shënimesh A6 I Zi Me Vija 100 Fl

1.49

Out of stock

SKU: 1092421 Category:

Përshkrim

Bllok shënimesh i zi me xhep dhe faqeshënues i zi, madhësia A6 me mbulesë të fortë dhe 100 fletë me vija, të mbyllura me llastik.
Ngjyra e zezë