Bllok Vizatimi Akuareli Gondola No4 40×30 Cm 20 Fl

2.99

In stock

SKU: 1023308 Category:

Përshkrim

Bllok uji me bojëra nr. 4 me 20 fletë të një cilësie të jashtëzakonshme dhe mbulesë me gondola.
Gjinia Djalë vajze
Lloji i lidhjes Spirale
Numri i fletëve 20
Gjatësia x Gjerësia 40×30 cm
GSM 200