Bllok Me Flet Me Ngjyra Për Punëdore 24×31 Cm 78 Fl

2.99

Out of stock

SKU: 1078929 Category:

Përshkrim

Paketimi përmban një bllok prej 78 fletësh me 10 dërrasa me xham, 10 dërrasa, 4 fletë celofani, 4 fletë metalike dhe 50 fletë letre me ind në ngjyra të ndryshme, me dimensione 24×31 cm.
Ngjyra Shumëngjyrësh
Gjatësia x Gjerësia 24×31 cm