Bllok Vizatimi Minnie Set Me Ngjyra 5N1 53×38 Cm

5.99

Out of stock

SKU: 1099592 Category:

Përshkrim

Komplet pikture Minnie, me një bllok pikture 35 fletë të printuara, 120 afishe, 8 ngjyra, 6 lapsa me ngjyra, 6 bojëra uji dhe 1 penel.
Gjinia Vajze
Hero Mini
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketimit 53×38 cm