Bluetooth Handfree Për Makine

2.49

Out of stock

SKU: 1175325 Category:

Përshkrim

automatike pajisje Bluetooth, me transmetim audio, mikrofon, buton për ngritjen dhe uljen e volumit dhe rreze deri në 10 metra. Ndiqni udhëzimet e çiftimit dhe lidhni celularin tuaj. Me këtë pajisje ju mund të përgjigjeni, refuzoni ose vendosni në pritje një telefonatë si dhe të dëgjoni muzikë. Mund të lidhni më shumë se një celular. Tensioni i funksionimit 3.7V, Rryma aktuale 20mA dhe diapazoni i frekuencës së daljes audio 20hz-20khz.
GjatesiaxGjersiaxGjersia: 12x5x1 cm.
GjatesiaxGjatesia Lartësia e paketimit: 12x16x3.5 cm