Kufje “I-Jmb” Me Bluetooth E Zeze

2.49

Out of stock

SKU: 1180368 Category:

Përshkrim

Bluetooth versioni 4.2, me një rreze prej 10 m, kapaciteti i baterisë 55mAh, koha e funksionimit 2-3 orë, koha e karikimit 1-2 orë, koha e gatishmërisë 240 orë dhe fuqia e mikrofonit 2 * 5 Mw.
Përmban udhëzime.
Gjatësia x Gjerësia: 6.5×4.5 cm
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia e paketës: 8x2x14.5 cm