Degë Dekorative Boçe Molle Topa Me Kapëse 10 Cm

1.29

In stock

SKU: 1133897 Category:

Përshkrim

Stoli i Krishtlindjeve me kapëse, degëz me gjethe jeshile, kon pishe dhe mollë të kuqe.
Kombinoni dizajnë të njëjta ose të ndryshme për një dekorim joshës festiv të Krishtlindjeve!
Ngjyra E kuqe e gjelbër