Boçe Pishe Dekorative Gold Me Xixa & Shkëlqim 5 Cm 12 Copë

2.49

Out of stock

SKU: 1051242 Category:

Përshkrim

zbukuruese për pemën e Krishtlindjes, kone pishe të artë, mat dhe me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Ari
Materiali i produktit Plastike
12 copë