Boce Pishe Dekorative Me Fjongo 12 Cm

0.49

Out of stock

SKU: 1155545 Category:

Përshkrim

Zbukurim i pemës së Krishtlindjes, kon pishe me shkëlqim argjendi, dhuratë argjendi, degëz me manaferra dhe fjongo me kuadrate.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Argjendi
Materiali i produktit Dru
Diametri x Lartësia 8×12 cm