Boce Pishe Dekorative Me Bore 15 Cm

0.69

Out of stock

SKU: 1155543 Category:

Përshkrim

Stoli Krishtlindjesh me kon pishe me dëborë me degëz dhe shirit të kuq me kuadrate.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Gjatësia x Gjerësia 15×7 cm