Boce Pishe Dekorative Me Xixa 12 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1155546 Category:

Përshkrim

Zbukurim i pemës së Krishtlindjes, kon pishe me shkëlqim shampanje, dhuratë argjendi, degëz me manaferra dhe fjongo me kuqe të kuqe.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Shampanjë
Materiali i produktit Dru
Diametri x Lartësia 8×12 cm