Bojëra Për Lyerje Me Gisht 20 Ml 12 Cope

2.49

In stock

SKU: 1059700 Category:

Përshkrim

Paketimi përmban 12 ngjyra në kavanoza me ngjyra të ndryshme prej 20 ml. Ato nuk janë toksike dhe mund të hiqen me ujë.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
12 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç