Lapsa Druri Të Trash Me Ngjyra “Flamingo” 10 Copë

1.49

Out of stock

SKU: 1049293 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 10 ngjyra të trasha prej druri Flamingo me ngjyra të ndryshme dhe një kruajtëse të dyfishtë.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
11 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.