Lapsa Druri Mini Të Trash Me Ngjyra “Flamingo” & 1 Prehëse 12Copë

2.49

In stock

SKU: 1043939 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 12 ngjyra të vogla druri të trasha me ngjyra të ndryshme dhe një prehëse të kuqe.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.