Lapsa Druri Me Ngjyra “Flamingo” & 1 Prehëse 12Copë

1.29

In stock

SKU: 1043941 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 12 lapsa të hollë trekëndësh Flamingo, me ngjyra të ndryshme dhe një prehëse.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.