Bojëra Uji “Carioca” Me Penel 12 Ngjyra

2.49

In stock

SKU: 1091424 Category:

Përshkrim

Paketimi përmban një kuti plastike CARIOCA me 12 akuarelë të thatë me ngjyra të ndryshme dhe një furçë druri Nr. 2 me një majë të gjerë.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
Seti i markës Kariokë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.