Lule Dekoruese 2 Bonsai Me Lule Të Kuqe Në Vazo Qeramike E Zezë 20 Cm

2.99

In stock

SKU: 1123535 Category:

Përshkrim

Lule Dekorative Me Pemë Bonsai Me Lule Të Kuqe Në Një Vazo Të Zezë 7x 5 Cm
Kombinoni Modele Dhe Lloje Të Ndryshme Bimësh Për Të Dekoruar Hapësirën Tuaj!
Ngjyra E Gjelbër E Zezë
Materiali Plastike Qeramike
Diametri X Lartësia 7 X 20 Cm