Lule Dekoruese 2 Bonsai Me Lule Të Kuqe Në Vazo Qeramike 16 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1104694 Category:

Përshkrim

Lule Dekorative Me Dy Bonsai Me Lule Të Kuqe Në Një Vazo Qeramike 5 X 3.5 Cm
Kombinoni Modele Dhe Lloje Të Ndryshme Bimësh Për Të Dekoruar Hapësirën Tuaj!
Ngjyra Gri E Gjelbër
Materiali Plastike Qeramike
Diametri X Lartësia 5 X 16 Cm