Lule Dekoruese Bonsai Me Lule Të Kuqe Në Vazo Qeramike Kafe 17 Cm

1.99

In stock

SKU: 1104695 Category:

Përshkrim

Lule Dekorative Me Pemë Bonsai Me Lule Të Kuqe Në Një Vazo Qeramike 5 X 3.5 Cm
Kombinoni Modele Dhe Lloje Të Ndryshme Bimësh Për Të Dekoruar Hapësirën Tuaj!
Ngjyra E Gjelbër Kafe
Materiali I Produktit Plastike Qeramike
Diametri X Lartësia 5 X 17 Cm