Lule Dekoruese Bonsai Në Vazo Qeramike Gri 15 Cm

1.79

In stock

SKU: 1068284 Category:

Përshkrim

Vazo Dekorative Me Pemë Bonsai Në Një Vazo Qeramike 5 X 3.5 Cm
Kombinoni Modele Dhe Lloje Të Ndryshme Bimësh Për Të Dekoruar Hapësirën Tuaj!
Ngjyra Gri E Gjelbër
Materiali Plastike Qeramike
Diametri X Lartësia 5 X 15 Cm