Lule Dekoruese 3 Bonsai Me Lule Të Kuqe Në Vazo Qeramike Kafe 19 Cm

2.99

In stock

SKU: 1104699 Category:

Përshkrim

Lule Dekorative Me Pemë Bonsai Në Një Vazo Kafe 7 X 5 Cm.
Kombinoni Modele Dhe Lloje Të Ndryshme Bimësh Për Të Dekoruar Hapësirën Tuaj!
Ngjyra E Gjelbër Kafe
Materiali Plastike Qeramike
Diametri X Lartësia 7 X 19 Cm