Bredh I Bardhë I Vitit Të Ri Me 400 Degë 1.5M

24.99

Out of stock

SKU: 1074072 Category:

Përshkrim

Pema e Krishtlindjeve, e bardhë, me gjeth të dendur dhe 400 degë të integruara. Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E bardhë
Diametri x Lartësia 0.9×1.50 m