Bredhi Vitit Ri Jeshil Me 760 Degë 2.10 M

69.99

In stock

SKU: 1021587 Category:

Përshkrim

Pema e Krishtlindjeve, e gjelbër, me gjeth të dendur dhe 768 degë të integruara. Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër
Diametri x Lartësia 1.30×2.10 m