Çadër E Zezë Me Pulla Rozë 24×96 Cm

4.99

Out of stock

SKU: 1185670 Category:

Përshkrim

çadër e palosshme për vajza, e zezë me pika polka rozë, dorezë topi, me hapje manuale dhe kasë.
Gjatësia e mbyllur: 24 cm
Diametri i hapur: 96 cm
Gjinia Vajze
Ngjyra E zezë
MaterialiPoliestër