Çadër Futboll Blu Transparente Për Fëmijë 65×76 Cm

3.99

Out of stock

SKU: 1184913 Category:

Përshkrim

çadër për djalin, me dorezë blu, mekanizëm automatik të hapjes dhe dizajn objektivi.
Gjatësia: 65 cm
Diametri i Hapur: 76 cm
Gjinia Djali
Materiali Plastike