Çadër Plazhi Gri & Blu Rezistente Ndaj Erës 2 M

14.99

Out of stock

SKU: 1128338 Category:

Përshkrim

Çadër me pëlhurë në të kaltër dhe me mbajtëse najloni
Diametri: 200 cm
Pëlhurë: Najloni me veshje alumini
Diametri i tubit: 22/25 mm me pjerrësi
Rrezet metalike : 8
UV: ~ 30