Çantë Plazhi Me Zinxhir E Vogël Me Thurje Blu Me Vija 29×21 Cm

2.99

Out of stock

SKU: 1163843 Category:

Përshkrim

Çantë tualeti me shirita me zinxhir dhe rreshtim të papërshkueshëm nga uji.
Materiali i produktit Letër
Gjatësia x Gjerësia 29×21 cm