Çantë Dore E Zezë M 2 Ndarje 33×28 Cm

2.99

Out of stock

SKU: 1081523 Category:

Përshkrim

Një çantë prej pëlhure të zezë me 2 xhepa, xhep i jashtëm me zinxhir dhe dorezë plastike, me përmasa 33x28cm.
Ngjyra E zezë