Çantë Plazhi Me Thurje Dizajn Spirance Me Shirita 56x18x39 Cm

7.99

Out of stock

SKU: 1163839 Category:

Përshkrim

Çantë plazhi me doreza të mëdha litari 18 cm dhe xhep brenda.
Kombinuar me kodin 1163843
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 56x18x39 cm
Përbërja 95% Letër – 5% Pambuk