Çantë Plazhi Me Thurje E Bardhë Blu Me Shirita 56x39x18 Cm

6.99

Out of stock

SKU: 1163848 Category:

Përshkrim

Çantë plazhi me doreza të mëdha litari 18 cm dhe xhep brenda.
Gjatësia x Gjerësia x Gjerësia: 56x39x18 cm
Përbërja: 95% Letër – 5% Pambuk.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.