Çantë Plazhi Me Thurje E Bardhë & Blu 54x38x20 Cm

6.99

Out of stock

SKU: 1127882 Category:

Përshkrim

Çantë plazhi me buton të jashtëm prej druri, doreza litari 20 cm dhe xhep të brendshëm
Gjatësia x Gjerësia x Gjerësia: 54x38x20 cm
Përbërja: Bastun prej palme kacavjerrëse
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.